Okra. Eli nyt sain juuri lopetettua geometria kurssin lukion matematiikassa. Wiiiii...

Siis etälukion nettiversion kurssin. Seuraavaksi siirryn matemaattisten mallien maailmaan. Funktioiden jne. muiden yhtä houkuttelevien käsitteiden maailmaan siis. Näyttää hyvin pitkältä, työläältä ja vaikealta kurssilta ymmärtää. Olen siis käynyt nyt matemaattisen ongelmanratkaisun ja geometria kurssit. Jätin käymättä tilastot ja todennäköisyys. Jostain syystä sain itseni puhuttua ympäri siinä, että jätän ne sikseen. Käyn ne sitten vaikka viimeisenä, jos koen tarpeelliseksi.... Kunnon laiskiaisen puhetta!

Kemian kirjaa lueskelen tällä hetkellä neutralisoitumisen kohdalla. Koen sen melko kevyeksi luettavaksi matematiikan jälkeen. Toinen "kevyt" teos on tällä hetkellä fysiikan saralla menossa. Siis etälukion materiaalin lisäksi löysin kirjastosta Tällaisen kun tiedettä kaikille, fysiikka. Se selittää asioita erittäin miellyttävällä tavalla ja luo siitä mielestäni siksi, fysiikkaa ajatellen kevyen teoksen. Samaista sarjaa on myös tiedettä kaikille, matematiikka. Sen aloitan sitten kun olen saanut tuon fysiikan loppuun. Siinä ollaan tällä hetkellä siis newtonin laeissa. Voin ottaa sen matkalukemiseksi tuleville koulumatkoille. Etälukion fysiikassa olen pystysuoran heittoliikkeen juuri käsitellyt ja nyt jatkan liikemäärän ja impulssin tielle.

Nykyinen koulukin siis alkaa ihan justiinsa. Mielenkiintoinen vuosi on odotettavissa koulun suhteen, kuin myös yksityiselämänikin suhteen (kertoo siis suurikin julkkis, UnelmaElma) Tietyllä tavalla asiat hankaloituu tämän lukion oppimäärän suhteen, kun aika tiivis näyttää olevan työtahti. Sen näkee, mitä syksy tuo tullessaan. Luultavasti harjoitteluna aikana pystyy enemmän keskittymään tähän. Loma siis on ohitse, nyt!