En voinut vastustaa kiusausta kun koulun kirjastosta uusi galenos lähti lainaukseen. Eli siis toisin sanoen tässä mennään perse edellä puuhun!No... Galenos on juuri sitä tietoa mitä ihmiskehosta haluan tietää. Valitettavasti osa menee niin yli minun tajunnan siitä tekstistä, että valmis en olis sitä kirjaa lukemaan. Lääketieteellinen houkuttaa nyt todella paljon. Oikein harmittaa, että haluan sitä niin paljon. Olis paljon kivempaa haluta tätä asiaa vähemmän. Mutta toisaalta, ehkä tämä pitää sitä motivaatiota yllä.

Terveydenhoitajasuus on alkanu olemaan jo masentava ajatus (valitettavasti). En tiedä johtuuko tämä nyt siitä, että osa opettajista ei oikein vastannut odotuksia.  Tulee mieleen, että näinkö vähän tarvitsee th:n osata. Plaah. Motivaatiopulma th:n työhön on ehkä tämä teoriajakso, luulen sen vaihtuvan kun käytännön jakso alkaa. No luultavasti sitten tämä lääkishaave sitten nousee tämän th:n motivaation laskiessa..

Mitäs sitten olen oppinut galenoksesta tähän asti. No ensinnä se, että Po/w tarkoitaa pitoisuutta oktanolissa ja vedessä ja tällä tavoin voidaan mitata jotakin vakioita. En nyt muista niin yhtään, että mitä. ENKÄ ala lunttailemaankaan, vaikka tuo galenos tuossa vierellä pötköttääkin. Sitten olen oppinut solun toiminnasta uutta, esimerkiksi solukalvon ja se kaikenlaisten -somien toiminnasta siihen liittyen. Myös sen, että entsyymien toiminta on yleensä suht spesifiä, joten niiden määrät veressä kertoo jostakin, erityisesti maksan vikoja etsiessä alat-asat-afos arvot kertoilevat näistä entsyymitoiminnoista. Mitäs muuta tarvisikaan tietää kun pääsykokeisiin valmistautuu. Jotakin, jostakin joka ehkä menee näin...Hurraa, mikä onnentunne, kun osaan jo niin paljon *sarkasmia* (siltä varalta, että joku missasi tällaisen sävyn tekstissä)